Oplossingen voor pleisterwerk, gevelbekleding en tuindesign

Met Mibo uit Hoogstraten bij Antwerpen hebt u een veelzijdig bedrijf gevonden met totaaloplossingen voor uw huis en tuin en kan u genieten van onze correcte service en meer dan dertig jaar ervaring!

 

Als specialist in binnenbepleistering leveren we u degelijk vakmanschap en een uitmuntende kwaliteit in gips- en plafonneerwerken. Kleine of grote projecten, Mibo Pleisterwerken creëert een interieur om in te leven of werken in moderne of klassieke stijl met alleen de allerbeste pleistertechnieken en gips van merken zoals Knauf.

De cottage stijl is nog steeds van de meest populaire stijlen en kan perfect gerealiseerd worden met steenstrips van Geopietra.

Mibo creëert met deze meest geloofwaardig geconstrueerde steenstrips een uitzicht dat praktisch niet te onderscheiden is van echte natuursteen.

U hebt de keuze uit verschillende modellen en kleuren voor binnen en buiten.

De Geopietra steenstrips zijn goed te combineren met het gevelisolatiesysteem Abitasistema, waardoor u recht hebt op een overheidspremie.

Verder is Mibo verdeler van de wondermooie ijzeren tuinproducten van Mecondo. Bloembakken, brievenbussen, fonteinen, sculpturen, design platen en reclamepanelen in roestkleur of kleur naar keuze. Ook uw eigen ontwerp is mogelijk.

 

Neem contact op met Mibo voor meer informatie, een offerte of afspraak!

Mibo Plafonneerwerken in Hoogstraten (Antwerpen): pleisterwerken & steenstrips